Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2021. augusztus 20-21-22.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Vásárosnamény

Vásárosnamény egy vendégszeretõ kisváros az M3-as autópálya végén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Tisza, a Szamos, a Kraszna és a Túr folyók találkozásánál. A város logója és szlogenje – „Vásárosnamény a Bereg szíve” – hűen tükrözi a város kulturális-, gazdasági és földrajzi pozícióját a Beregben.

Vásárosnamény

A város könyvtárának épülete
(Fotó: Vásárosnamény)

Igazi vonzerejét a vizek jelentik. A selymes homokfövenyű gergelyiugornyai tiszai szabadstrand turisták ezreit vonzza évente, de kedvelt kikötőhelye a vízitúrázóknak is. A szabadstrandtól néhány száz méterre található az Atlantika Vizividámpark, a Kraszna folyó partján pedig a gyógyvízzel rendelkező Szilva Termál- és Wellness Fürdő egész évben várja vendégeit.

Vásárosnamény

A Szilva Termál- és Wellness Fürdő
(Fotó: Vásárosnamény)

Vásárosnamény és a Bereg kitűnő adottságokkal rendelkezik a kerékpáros turisták számára is, a több mint 150 kilométeres, kerékpárútként is funkcionáló töltéskorona, valamint a számos kerékpáros program miatt.

Vásárosnamény

A Tomcsányi Kastély
(Fotó: Balázs Attila)

Vásárosnamény nagyszerű bázisa lehet a Beregbe, Szatmárba, Kárpátaljára és a romániai Szatmár megyébe irányuló csillagtúráknak, ahonnan jó elindulni és ahova jó visszatérni. A város legrégebbi és egyben legimpozánsabb falai között működő Tourinform irodában erről minden információt meg is kaphat az érdeklődő.

Megosztás

Érmek

Visegrad 4 Juniors szakasz 1
Visegrad 4 Juniors szakasz 2A
Visegrad 4 Juniors szakasz 2B
Visegrad 4 Juniors szakasz 3

Városok

Miskolc Nyíregyháza Ibrány
Vásárosnamény

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
Copyright

©2019-2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!