Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2022. augusztus 17-18-19.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Ibrány

Ibrány, Szabolcs-Szatmár-Bereg tizedik legnagyobb népességű települése, amely 8 ezer éve folyamatosan lakott hely, amit bizonyítanak az itt feltárt gazdag régészeti leletek. Írott történelme a kora középkorig nyúlik vissza.

Ibrány

A református templom
(Fotó: Ibrány)

A település a XX. században indult igazán fejlődésnek. 1993-ban Ibrány városi rangot kapott és a térség középfokú oktatásának egyik központja lett. Magas színvonalú az egészségügyi ellátás és az oktatás, kedvező az infrastruktúra. A város 2003-ban a 17 települést magába foglaló Ibrány-Nagyhalászi Kistérség, majd rá tíz évre, 2013. január 1-jétől az Ibrányi Járás központja lett.

Ibrány

A város központjában található művelődési központ
(Fotó: V4 Kerékpárverseny)

Ibrány természeti adottságai közül kiemelkedik az egyedülálló, több száz méter hosszú, egybefüggő homokos folyópart, amelynek szabadstrandja a nyári időszakban közösségi térként funkcionál.

Ibrány

A szabadstrand
(Fotó: Ibrány)

Ibrány városa és az ibrányiak sportszeretetükről is híresek. Az önkormányzat, aktív szerepet vállal a szabadidős programok szervezésében, együttműködve a város oktatási intézményeivel és civil szervezeteivel. Sportolásra mind a városban, mind a Tisza partján számtalan lehetőség nyílik.

Megosztás

Érmek

One Belt One Road Nations Cup Hungary prológ
One Belt One Road Nations Cup Hungary 1. szakasz
One Belt One Road Nations Cup Hungary 2. szakasz

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
Copyright

©2019-2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!