Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Fővédnöki Köszöntő

Kedves Sportbarátok!

A magyar kerékpársport egyik legszebb időszakát éljük jelenleg. Magyarország rangos nemzetközi versenyeknek ad otthont, sportolóink pedig a legjobb csapatokban, a legismertebb helyszíneken érnek el kiemelkedő eredményeket. Ezeknek köszönhetően kimondhatjuk, hogy egyre inkább ott vagyunk a világ élvonalában.

Ezért is fontos, hogy gondoljunk az utánpótlásra és a fiatal kerékpárversenyzőknek is lehetőséget biztosítsunk arra, hogy nemzetközi szinten is megmutassák tudásukat. Erre a Nations’ Cup Hungary, a legmagasabb nemzetközi besorolású, hazai rendezésű ifjúsági verseny kínálja a legjobb lehetőséget.

Államtitkárként az egyik legfontosabb célom, hogy ne csak sportnemzet, hanem sportoló nemzet is legyünk, amihez elengedhetetlen, hogy sportszerető embereket neveljünk gyermekeinkből. Ebben segítenek azok az ifjúsági megmérettetések, ahol a magyar szurkolók a világ legjobb fiatal tehetségeit láthatják élőben versenyezni. A jövő sztárjai, a jövő példaképei látogatnak el hozzánk. Ez a hazai versenyzőknek motiváció, a nézőknek pedig egy felejthetetlen élmény.

Örömmel fogadtam el a felkérést, hogy a Nations’ Cup Hungary fővédnöke legyek. Remélem, hogy a versenynek köszönhetően még több fiatal választja majd a kerékpározást, hogy megalapozhassuk a következő évtizedek magyar sikereit is!

dr. Schmidt Ádám
sportért felelős államtitkár

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!