Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Holland győzelem a világkupa-sorozat nyolcadik fordulójában

A kanadai Tour de l’Abitibin nagyrészt észak-amerikai és francia csapatok mérték össze az erejüket, míg a a holland Watersley Junior Challenge során egy remek csata végén a hazaiak ünnepelhettek.

Megjelent: 2022. augusztus 2., kedd
Forrás: www.ncuphungary.hu

Július 12. és 17. között Kanadában folytatódott a 2022-es ifjúsági világkupa-sorozat. A hétszakaszos viadal végén hármas francia győzelemnek tapsolhatott a nagyérdemű, az összetett versenyt végül Lucas Mainguenaud nyerte. A gallok három etapsiker mellett végig őrizték a sárga trikót, így végül magabiztosan diadalmaskodtak.

Kicsit komolyabb mezőny gyűlt össze július 29. és 31. között Hollandiában a Watersley Junior Challenge viadalán. Az egyik leghíresebb európai kerékpáros park közvetlen környezetében megrendezett megmérettetésen két teljes és két félszakasz várt a kerekesekre. Az első etap végén a norvég Tobias Risan Nakken diadalmaskodott, a másnap délelőtti egyéni időfutamon a francia Estevan Delaunay győzött, míg délután az amerikai Andrew August bizonyult a leggyorsabbnak. A verseny végkimeneteléről az utolsó szakasz döntött, a hazai Max van der Meulen (Willebrord Wil Vooruit) közel két és fél perc előnnyel hazaérve végül az összetettet és a hegyi különversenyt is megnyerte.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) nemzeti rangsorát jelenleg Franciaország vezeti, Belgium a második, míg Norvégia a harmadik.

Természetesen 2022-ben is lesz hazai Nemzetek Kupája ifjúsági világkupa futam, amely az eredeti tervek szerint a tízfordulós sorozat kilencedik állomásaként fogadja a kerékpárosokat augusztus 17. és 19. között.

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!