Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2021. augusztus 20-21-22.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

A magyar világkupafutam is támogatja a MoonBike 2020 kampányt

A Pécsi Tudományegyetem Nemzetköziesítési és Kapcsolati Igazgatósága olyan, a nemzetközi láthatóságot előtérbe helyező programot dolgozott ki, mely egyedülállóan népszerűsíti az oktatási intézményt.

Megjelent: 2020. augusztus 12., szerda
Forrás: visegrad4juniors.hu

A Pécsi Tudományegyetem június 26-án elindított MoonBike 2020, mozgásra, egészséges életmódra buzdító – virtuális közösséget formáló – nyári kampánya, kihívása hatalmas sikert arat. Hallgatók, munkatársak, egyetemi és vállalati partnerek, öregdiákok, a diaszpórában élő honfitársak, nagykövetségek mind közreműködtek abban, hogy kevesebb, mint egy hónap alatt az Amerikai Egyesült Államoktól Indián át Ausztráliáig terjedjen a kihívás híre.

A 80 nap időtartamú kihívás lényege, hogy együtt, közösen biciklivel jussunk el a Holdra, azaz bárhol a világon tegyünk meg összesen 384.400 km-t.

A program védnökségét Dr. Szabó Tünde, sportért felelős és Prof. Dr. Bódis József, felsőoktatásért felelős államtitkár vállalta.

Támogatását és elismerését fejezte ki David Lappartient, az Union Cycliste Internationale (UCI) elnöke. A svájci székhelyű Nemzetközi Kerékpáros Szövetség a nemzeti kerékpáros szervezeteket tömörítő nonprofit grémium, mely 120 éve működik.

A MoonBike kihívást magánszemélyeken kívül több mint 60 intézmény, egyesület, cégcsoport népszerűsíti közösségi oldalán, weboldalán. A MoonBike Facebook-bejegyzései 30.000 emberhez jutottak el, az oldal követőinek száma több mint a kétszeresére emelkedett a kezdetek óta.

Jelenleg, a 45. napon 278.011,41 km-nél tart a projekt.

További információ és csatlakozási lehetőség ide kattintva.

Megosztás

Érmek

Visegrad 4 Juniors szakasz 1
Visegrad 4 Juniors szakasz 2A
Visegrad 4 Juniors szakasz 2B
Visegrad 4 Juniors szakasz 3

Városok

Miskolc Nyíregyháza Ibrány
Vásárosnamény

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
Copyright

©2019-2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!