Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

One Belt One Road Nations’ Cup Hungary: jobb eredményben bíznak a csehek!

Várhatóan húsz-huszonkét csapat közel 130 versenyzője áll rajthoz az idei Ifjúsági Világkupa-sorozat magyar viadalán 2021. augusztus 20. és 22. között. Közülük most ismerjük meg a cseh gárdát.

Megjelent: 2021. augusztus 1., vasárnap
Forrás: www.ncuphungary.hu

Stepan Siroky és David Kopelent révén két versenyzővel is képviseltették magukat az előző évi magyarországi világkupa összetettjének első húsz helyezettje között az utánpótlásukról méltán híres csehek, akik idén azzal a szándékkal térnek vissza, hogy minimum a legjobb tízben zárjanak.

Matyas Kopecky remek időfutammenő, ráadásul már a nemzetközi mezőnyben is bizonyított, mellette Stepan Telecky is előkelő helyen zárhat a nyíregyházi prológon, amellyel akár a komplett versenyét megalapozhatja és akkor még nem szóltunk arról a Milan Kadlec-ről, aki nemrégiben nyerte a máriatölgyesi szlovák ifjúsági többnapost – Adam Seeman pedig a májusi Grand Prix West Bohemian egynaposán zárt harmadikként. Mindezek tudatában egyértelműen kijelenthető, hogy a csehek egy viszonylag erős kerettel érkezhetnek, így őket sem szabad majd leírni, pláne úgy, hogy jelen állás szerint a hazai nyitányt követően augusztus 26. és 29. között éppen náluk folytatódhat a 2021-es Nemzetek Kupája sorozat – Course de la Paix Juniors.

A csehek előzetes nevezése: Adam Seeman, Milan Kadlec, Daniel Sporysch, Matyas Stransky, Matyas Kopecky és Stepan Telecky.

A 2021-es idényben jelen állás szerint a háromfordulós sorozat nyitányának adhat otthont hazánk augusztus 20. és 22. között. A verseny egy 3,8 kilométeres prológgal kezdődik Nyíregyházán, majd másnap két félszakaszra kerül sor: délelőtt Vásárosnamény környékén egy 89,9 kilométeres, míg délután egy Ibrány környéki 41,2 kilométeres mezőnyetap várja a kerekeseket. A zárónapon újra Nyíregyháza térségében teker majd a karaván, ezúttal 108 kilométert megtéve.

Korábban:

Dánia a címvédés reményében tér vissza

A németek ezúttal is erős sorral érkeznek

Az észtek is visszatérnek

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Skoda Valent Auto
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!