Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2022. augusztus 17-18-19.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

One Belt One Road Nations’ Cup Hungary: jobb eredményben bíznak a csehek!

Várhatóan húsz-huszonkét csapat közel 130 versenyzője áll rajthoz az idei Ifjúsági Világkupa-sorozat magyar viadalán 2021. augusztus 20. és 22. között. Közülük most ismerjük meg a cseh gárdát.

Megjelent: 2021. augusztus 1., vasárnap
Forrás: www.ncuphungary.hu

Stepan Siroky és David Kopelent révén két versenyzővel is képviseltették magukat az előző évi magyarországi világkupa összetettjének első húsz helyezettje között az utánpótlásukról méltán híres csehek, akik idén azzal a szándékkal térnek vissza, hogy minimum a legjobb tízben zárjanak.

Matyas Kopecky remek időfutammenő, ráadásul már a nemzetközi mezőnyben is bizonyított, mellette Stepan Telecky is előkelő helyen zárhat a nyíregyházi prológon, amellyel akár a komplett versenyét megalapozhatja és akkor még nem szóltunk arról a Milan Kadlec-ről, aki nemrégiben nyerte a máriatölgyesi szlovák ifjúsági többnapost – Adam Seeman pedig a májusi Grand Prix West Bohemian egynaposán zárt harmadikként. Mindezek tudatában egyértelműen kijelenthető, hogy a csehek egy viszonylag erős kerettel érkezhetnek, így őket sem szabad majd leírni, pláne úgy, hogy jelen állás szerint a hazai nyitányt követően augusztus 26. és 29. között éppen náluk folytatódhat a 2021-es Nemzetek Kupája sorozat – Course de la Paix Juniors.

A csehek előzetes nevezése: Adam Seeman, Milan Kadlec, Daniel Sporysch, Matyas Stransky, Matyas Kopecky és Stepan Telecky.

A 2021-es idényben jelen állás szerint a háromfordulós sorozat nyitányának adhat otthont hazánk augusztus 20. és 22. között. A verseny egy 3,8 kilométeres prológgal kezdődik Nyíregyházán, majd másnap két félszakaszra kerül sor: délelőtt Vásárosnamény környékén egy 89,9 kilométeres, míg délután egy Ibrány környéki 41,2 kilométeres mezőnyetap várja a kerekeseket. A zárónapon újra Nyíregyháza térségében teker majd a karaván, ezúttal 108 kilométert megtéve.

Korábban:

Dánia a címvédés reményében tér vissza

A németek ezúttal is erős sorral érkeznek

Az észtek is visszatérnek

Megosztás

Érmek

One Belt One Road Nations Cup Hungary prológ
One Belt One Road Nations Cup Hungary 1. szakasz
One Belt One Road Nations Cup Hungary 2. szakasz

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Külgazdasági és Külügyminisztérium
Magyar Turisztikai Ügynökség
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
Bikemag.hu
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Korona Hotel
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
Chef House házhozszállítás és étterem
KulcsárFém
Copyright

©2019-2022 Kerékpársport 2000 Sportegyesület
Minden jog fenntartva!