Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2022. augusztus 17-18-19.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

One Belt One Road Nations’ Cup Hungary: Dánia a címvédés reményében tér vissza!

Várhatóan húsz-huszonkét csapat közel 130 versenyzője áll rajthoz az idei Ifjúsági Világkupa-sorozat magyar viadalán 2021. augusztus 20. és 22. között. Közülük elsőként ismerjük meg a dán sort.

Megjelent: 2021. július 26., hétfő
Forrás: www.ncuphungary.hu

A tavalyi viadal sztárja a dán Tobias Lund Andresen lett, aki az összes szakaszt megnyerte, s bár a német és az olasz nemzeti válogatott mindent megpróbált, nem tudták elvenni tőle az összetett győzelmet. Ráadásul a skandináv ország kerekesei nem elégedtek meg ennyivel, Gustav Wang harmadikként zárt, de Christian Spang Kjeldsen és Stian Rosenlund is befért a Top 10-be. Mindezek ismeretében egyértelmű, hogy 2021-ben is győzelmi célokkal érkeznek.

Az előzetes nevezések alapján Gustav Wang lesz az egyetlen visszatérő, aki természetesen igyekszik majd továbbvinni Andresen örökét, s mivel kiváló időfutammenő – hasonlóan Kristian Egholmhoz -, így akár már a nyíregyházi prológon előnyre tehet szert. Kettőjük mellett Oliver Sondergaard is elég erősnek bizonyulhat ahhoz, hogy egy remek csapategység révén esélyesként, a címvédés reményében vághassanak neki a magyarországi világkupa-futamnak.

A dánok előzetes nevezése: Gustav Wang, Pelle Koster Mikkelsen, Henrik Breiner Pedersen, Kristian Egholm, Frederik Lykke és Oliver Sondergaard

A 2021-es idényben jelen állás szerint a háromfordulós sorozat nyitányának adhat otthont hazánk augusztus 20. és 22. között. A verseny egy 3,8 kilométeres prológgal kezdődik Nyíregyházán, majd másnap két félszakaszra kerül sor: délelőtt Vásárosnamény környékén egy 89,9 kilométeres, míg délután egy Ibrány környéki 41,2 kilométeres mezőnyetap várja a kerekeseket. A zárónapon újra Nyíregyháza térségében teker majd a karaván, ezúttal 108 kilométert megtéve.

Megosztás

Érmek

One Belt One Road Nations Cup Hungary prológ
One Belt One Road Nations Cup Hungary 1. szakasz
One Belt One Road Nations Cup Hungary 2. szakasz

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Külgazdasági és Külügyminisztérium
Magyar Turisztikai Ügynökség
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
Bikemag.hu
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Korona Hotel
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
Chef House házhozszállítás és étterem
KulcsárFém
Copyright

©2019-2022 Kerékpársport 2000 Sportegyesület
Minden jog fenntartva!