Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

One Belt One Road Nations’ Cup Hungary: Dánia a címvédés reményében tér vissza!

Várhatóan húsz-huszonkét csapat közel 130 versenyzője áll rajthoz az idei Ifjúsági Világkupa-sorozat magyar viadalán 2021. augusztus 20. és 22. között. Közülük elsőként ismerjük meg a dán sort.

Megjelent: 2021. július 26., hétfő
Forrás: www.ncuphungary.hu

A tavalyi viadal sztárja a dán Tobias Lund Andresen lett, aki az összes szakaszt megnyerte, s bár a német és az olasz nemzeti válogatott mindent megpróbált, nem tudták elvenni tőle az összetett győzelmet. Ráadásul a skandináv ország kerekesei nem elégedtek meg ennyivel, Gustav Wang harmadikként zárt, de Christian Spang Kjeldsen és Stian Rosenlund is befért a Top 10-be. Mindezek ismeretében egyértelmű, hogy 2021-ben is győzelmi célokkal érkeznek.

Az előzetes nevezések alapján Gustav Wang lesz az egyetlen visszatérő, aki természetesen igyekszik majd továbbvinni Andresen örökét, s mivel kiváló időfutammenő – hasonlóan Kristian Egholmhoz -, így akár már a nyíregyházi prológon előnyre tehet szert. Kettőjük mellett Oliver Sondergaard is elég erősnek bizonyulhat ahhoz, hogy egy remek csapategység révén esélyesként, a címvédés reményében vághassanak neki a magyarországi világkupa-futamnak.

A dánok előzetes nevezése: Gustav Wang, Pelle Koster Mikkelsen, Henrik Breiner Pedersen, Kristian Egholm, Frederik Lykke és Oliver Sondergaard

A 2021-es idényben jelen állás szerint a háromfordulós sorozat nyitányának adhat otthont hazánk augusztus 20. és 22. között. A verseny egy 3,8 kilométeres prológgal kezdődik Nyíregyházán, majd másnap két félszakaszra kerül sor: délelőtt Vásárosnamény környékén egy 89,9 kilométeres, míg délután egy Ibrány környéki 41,2 kilométeres mezőnyetap várja a kerekeseket. A zárónapon újra Nyíregyháza térségében teker majd a karaván, ezúttal 108 kilométert megtéve.

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!