Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

One Belt One Road Nations’ Cup Hungary: a németek ezúttal is erős sorral érkeznek!

Várhatóan húsz-huszonkét csapat közel 130 versenyzője áll rajthoz az idei Ifjúsági Világkupa-sorozat magyar viadalán 2021. augusztus 20. és 22. között. Közülük most ismerjük meg a német gárdát.

Megjelent: 2021. július 29., csütörtök
Forrás: www.ncuphungary.hu

A 2020-as magyarországi világkupán leginkább a német csapat tudta megnehezíteni a dánok dolgát, ami végül Luca Dressler összetettbeli második helyével, na meg a pontverseny zöld trikójának megnyerésével öltött formát. Persze az sem volt másodlagos, hogy a végelszámolásánál Moritz Kretschy a negyedik, míg Klaus Betzinger az ötödik pozícióban zárt.

Wolfgang Ruser csapata ezúttal is azzal a szándékkal érkezik, hogy elhódítsa a sárga trikót. A keretből kiemelkedik Jonathan Malte Rottmann, aki nemrégiben Belgiumban brillírozott, a Trofee van Vlaanderen klasszikusán negyedikként célba érve. Mellette mindenféleképpen érdemes lesz figyelni az időfutamokban jeleskedő, így a prológ során jó eredményre hivatott Cedric Abt valamint a Bora-hansgrohe WorldTeam csapatának utánpótlásában nevelkedő Daniel Schrag és Matteo Gross alkotta triójára.

A németek előzetes nevezése: Cedric Abt, Moritz Karsten, Daniel Schrag, Jonathan Malte Rottmann, Matteo Gross és Leon Heinemann.

A 2021-es idényben jelen állás szerint a háromfordulós sorozat nyitányának adhat otthont hazánk augusztus 20. és 22. között. A verseny egy 3,8 kilométeres prológgal kezdődik Nyíregyházán, majd másnap két félszakaszra kerül sor: délelőtt Vásárosnamény környékén egy 89,9 kilométeres, míg délután egy Ibrány környéki 41,2 kilométeres mezőnyetap várja a kerekeseket. A zárónapon újra Nyíregyháza térségében teker majd a karaván, ezúttal 108 kilométert megtéve.

Korábban:

Dánia a címvédés reményében tér vissza

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!