Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Immáron a világelit közelében a 2021-es világkupa legjobbjai

Bő fél évvel a második magyarországi ifjúsági világkupát követően utánajártunk, hogy vajon hol kezdték a 2022-es idényt a hazai verseny legjobbjai. Van, aki egy nívós WorldTeam utánpótláscsapatához került, de olyan is, aki egy kiemelkedő kontinentális sorban teker.

Megjelent: 2022. február 12., szombat
Forrás: www.ncuphungary.hu

A One Belt One Road Nations’ Cup győztese, a norvég Per Strand Hagenes korosztályos világbajnokként csatlakozhatott a holland Jumbo-Visma kontinentális utánpótlássorához, s bár egyelőre még nem ismert az idei versenyprogramja, ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy az UCI szabályainak megfelelően idén a WorldTeam csapatban is kipróbálhatja majd magát.

Honfitársa, a Magyarországon másodikként záró Stian Fredheim a ProTeam Uno-X utánpótlásához került, míg az összetett harmadik helyét megkaparintó észt Madis Mihkels a Team Ampler-Tartu2024 bringásaként kezdi a szezont, ám augusztustól már az Intermarché-Wanty-Gobert Materiaux WorldTeam csapat profija lesz, akikkel a 2024-es idény végéig írt alá.

A hetedik helyen végző kanadai Dylan Bibic a Premier Tech U23-as kontinentális egyesületéhez szerződött, ám rajta kívül mindenféleképpen ki kell még emelni Ivan Romeót, hisz a spanyolok kiválósága az egyik legismertebb fejlesztőcsapatnál, a Hagens Berman Axeon keretében kapott helyet – ráadásul már most tudni lehet, hogy a Movistar kiemelten figyeli a fejlődését.

További kontinentális sorok is bőven válogattak a tehetségekből, többek között az Alpecin-Fenix Development és a Trinity Racing is kínált szerződést olyanoknak, akiket 2021 nyarán még Nyíregyháza környékén láthattunk versenyezni.

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Skoda Valent Auto
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!