Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2022. augusztus 17-18-19.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Immáron a világelit közelében a 2021-es világkupa legjobbjai

Bő fél évvel a második magyarországi ifjúsági világkupát követően utánajártunk, hogy vajon hol kezdték a 2022-es idényt a hazai verseny legjobbjai. Van, aki egy nívós WorldTeam utánpótláscsapatához került, de olyan is, aki egy kiemelkedő kontinentális sorban teker.

Megjelent: 2022. február 12., szombat
Forrás: www.ncuphungary.hu

A One Belt One Road Nations’ Cup győztese, a norvég Per Strand Hagenes korosztályos világbajnokként csatlakozhatott a holland Jumbo-Visma kontinentális utánpótlássorához, s bár egyelőre még nem ismert az idei versenyprogramja, ennek ellenére biztosak lehetünk benne, hogy az UCI szabályainak megfelelően idén a WorldTeam csapatban is kipróbálhatja majd magát.

Honfitársa, a Magyarországon másodikként záró Stian Fredheim a ProTeam Uno-X utánpótlásához került, míg az összetett harmadik helyét megkaparintó észt Madis Mihkels a Team Ampler-Tartu2024 bringásaként kezdi a szezont, ám augusztustól már az Intermarché-Wanty-Gobert Materiaux WorldTeam csapat profija lesz, akikkel a 2024-es idény végéig írt alá.

A hetedik helyen végző kanadai Dylan Bibic a Premier Tech U23-as kontinentális egyesületéhez szerződött, ám rajta kívül mindenféleképpen ki kell még emelni Ivan Romeót, hisz a spanyolok kiválósága az egyik legismertebb fejlesztőcsapatnál, a Hagens Berman Axeon keretében kapott helyet – ráadásul már most tudni lehet, hogy a Movistar kiemelten figyeli a fejlődését.

További kontinentális sorok is bőven válogattak a tehetségekből, többek között az Alpecin-Fenix Development és a Trinity Racing is kínált szerződést olyanoknak, akiket 2021 nyarán még Nyíregyháza környékén láthattunk versenyezni.

Megosztás

Érmek

One Belt One Road Nations Cup Hungary prológ
One Belt One Road Nations Cup Hungary 1. szakasz
One Belt One Road Nations Cup Hungary 2. szakasz

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Külgazdasági és Külügyminisztérium
Magyar Turisztikai Ügynökség
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
Bikemag.hu
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Korona Hotel
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
Chef House házhozszállítás és étterem
KulcsárFém
Copyright

©2019-2022 Kerékpársport 2000 Sportegyesület
Minden jog fenntartva!