Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Időfutammal indul a világkupa, 22 ország 119 versenyzője a rajtnál!

A verseny egy 3,8 kilométeres egyén időfutammal kezdődik Nyíregyháza belvárosában.

Megjelent: 2021. augusztus 20., péntek
Forrás: www.ncuphungary.hu

Pontban 12:00 órakor a szlovén Grega Podlesnik lesz az első, aki nekivág a One Belt One Road Nations’ Cup Hungary ifjúsági világkupa prológjának a nyíregyházi A Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház római katolikus templom előtt felállított rajtból (Kossuth tér), majd 3,8 kilométer megtételét követően nem messze onnan a Szabadság téren ér célba.

Az egyéni időfutam a kerékpársport egyik leglátványosabb száma, ahol a versenyzők, jelen esetben percenkénti indítással próbálják mihamarabb teljesíteni a távot. A húsz csapatot számláló mezőnyben érdemes lesz figyelni a norvég Per Strand Hagenes, az osztrák Marco Schrettl, a szerb Mihajlo Stolic és az amerikai Cole Kessler kvartettjére, hisz az idei évben már mindannyian bizonyították, hogy kiemelkednek ebben a számban. Utolsóként a dán Kristian Egholm vághat neki a penzumnak 13:58-kor.

A magyar színeket tizenkét bringás képviseli, a nemzeti válogatottban Mészáros Bence, Szijártó Zétény, Takács-Valent Márk, Fábián Zalán, Lepold Zoltán Antal és Orosz Bálint, míg a Lotus Cycling Regional csapatában Mindszenti Ákos, Erdős Gergely, Sidló Dániel, Árvai Kristóf, Anda Attila és Mórocz Barnabás igyekszik felvenni a harcot a nemzetközi elittel.

A teljes rajtlista az alábbi linken tekinthető meg: ITT!

A 2021-es idényben jelen állás szerint a háromfordulós sorozat nyitányának adhat otthont hazánk augusztus 20. és 22. között. A verseny egy 3,8 kilométeres prológgal kezdődik Nyíregyházán, majd másnap két félszakaszra kerül sor: délelőtt Vásárosnamény környékén egy 89,9 kilométeres, míg délután egy Ibrány környéki 41,2 kilométeres mezőnyetap várja a kerekeseket. A zárónapon újra Nyíregyháza térségében teker majd a karaván, ezúttal 108 kilométert megtéve.

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!