Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2021. augusztus 20-21-22.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

A Sunweb utánpótlás csapatában folytatja az első magyarországi világkupa sztárja

A dán Tobias Lund Andresen az összes szakaszt megnyerte a Visegrad 4 Juniors kerékpárversenyen, s bár a német és az olasz nemzeti válogatott mindent megpróbált, nem tudták elvenni tőle az összetett győzelmet.

Megjelent: 2020. november 20., péntek
Forrás: www.ncuphungary.hu

Augusztus 26. és 28. között került sor az első magyarországi ifjúsági világkupa-futamra. Az esemény fényét tovább emelte, hogy a koronavírus-helyzet korlátozásai miatt a 2020-as szezonban, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) versenynaptárában ez volt az egyetlen Nations’ Cup viadal.

Tobias Lund Andresen jövője nem sokáig maradt kérdéses, hisz a magyar verseny mellett többek között a dán junior országúti bajnoki címet is megszerezte. Pályafutását az egyik legstabilabb WorldTour csapat, a német Team Sunweb kontinentális utánpótlássorában folytatja.

Tobias egy elképesztően nagy tehetség, az első olyan kerékpáros, aki minden egyes szakaszt megnyert egy adott Nemzetek Kupája viadalon. Úgy tekintünk rá, mint egy klasszikus versenyzőre, de a sprintekben és az egyéni időfutamok során is számolhatunk vele – mondta Rudi Kemna a Sunweb főedzője.

A Nemzetek Kupája-sorozatban rendre a jövő nagy sztárjaival találkozhatunk, amit Tobias Lund Andresen azonnal bizonyított is.

Megosztás

Érmek

One Belt One Road Nations Cup Hungary szakasz 1
One Belt One Road Nations Cup Hungary szakasz 2A
One Belt One Road Nations Cup Hungary szakasz 2B
One Belt One Road Nations Cup Hungary szakasz 3

Városok

Nyíregyháza MiskolcVásárosnamény Ibrány
Bükkszentkereszt

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
Copyright

©2019-2021 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!