Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

A Gent-Wevelgem klasszikusával rajtol az idei világkupa-sorozat

Március 27-én a belga Gent-Wevelgem/Grote Prijs A. Noyelle-Ieper viadalával veszi kezdetét a 2022-es ifjúsági Nations’ Cup-sorozat. A versenyen a magyar válogatott is ott lesz.

Megjelent: 2022. március 25., péntek
Forrás: www.ncuphungary.hu

Az elit férfiak nagy presztízzsel bíró, WorldTour kategóriás megmérettetésre immáron nyolcvannegyedik alkalommal kerül sor, de természetesen a szervezők ezúttal is gondoltak a nőkre valamint az utánpótlás korosztályok legkiemelkedőbb kerekeseire is, így a csúcseseményt megelőzően hat további futamra kerül sor. Ieper környékén 123,9 kilométer várja a junior kategória legjobbjait az ifjúsági világkupa idei nyitányán.

A junior fiúk versenyén öt kiemelt fal nehezíti az előrehaladást, név szerint a Baneberg valamint két-két alkalommal a Monteberg és a Kemmelberg. Ami az esélyeket illeti, vélhetően az előző kiírásokhoz hasonlóan, ezúttal is darabjaira szakadó mezőnyből, az ismertebb nevek közül talán Vlad van Mechelen (Belgium), Matteo Gross (Németország), Joshua Tarling (Nagy-Britannia) és Niels Michotte (Luxemburg) emelkedhet ki.

A viadalon tizennyolc nemzeti válogatott és három regionális sor állhat rajthoz, közte a magyar nemzeti csapat is (Feldhoffer Bálint, Tóth Márkó, Kárpáti Bálint, Erdős Gergely, Szöllősy Ádám és Radics Milán).

Természetesen 2022-ben is lesz hazai Nemzetek Kupája ifjúsági világkupa futam, amely az eredeti tervek szerint a tízfordulós sorozat kilencedik állomásaként fogadja a kerékpárosokat augusztus 17. és 19. között.

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!