Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

A 2023-as ifjúsági világkupa csapatai V. – MBH Bank Cycling Team és Tscherning Cycling Academy!

Várhatóan tizennégy csapat közel 90 versenyzője áll rajthoz az idei Nations’ Cup Hungary viadalán 2023. augusztus 16-17-én. Közülük most ismerjük meg a klubcsapatokat.

Megjelent: 2023. augusztus 11., péntek
Forrás: www.ncuphungary.hu

A válogatottak mellett két klubcsapat teszi teljessé a mezőnyt, közülük az egyik a kecskeméti illetékességű MBH Bank Cycling Team, akik ugyancsak visszatérő résztvevői a versenynek.

Idei keretükből talán Szöllőssy Ádám, valamint a pályasportból ismert Fehérvári Marcell emelkedhet ki, egy azonban biztos, mégpedig, hogy hazai pályán mindent meg fognak tenni a minél jobb szereplés érdekében.

Az MBH Bank Cycling Team előzetes nevezése: Balogh Zsombor, Dobai Dávid, Szöllőssy Ádám, Takács Marcell, Vidéki Csaba és Fehérvári Marcell.

Végül, de nem utolsósorban pedig egy olyan csapatról ejtünk szót, amely a skandináv utánpótlás-nevelés egyik zászlóshajó. A dán Tscherning Academy keretében ugyanis olyan kerekeseket találni, mint a hegyikerékpárban és országúton egyaránt korosztályos világbajnok Albert Philipsen. Philipsen nem érkezik ugyan Magyarországra, de nagy nevekből így sem lesz hiány, jön ugyanis Victor Vad, aki idén már közel ötven versenynapot abszolvált, ráadásul két UCI-kategóriás győzelemmel is rendelkezik, ráadásul a sprintkészségei is elegendőek lehetnek ahhoz, hogy harcban legyen a győzelemért.

A Tscherning Cycling Academy előzetes nevezése: Victor Vad, Marius Hobolth, Sebastian Haaning, Oskar Hertz, Felix Dalhoff és Hugo Rishoj.

A 2023-as hazai Nemzetek Kupája ifjúsági világkupafutam az eredeti tervek szerint a tízfordulós sorozat kilencedik állomásaként fogadja a kerékpárosokat augusztus 16-17-én.

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!