Nations' Cup Hungary

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2024. augusztus 14-15.

Közösségi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

A 2023-as ifjúsági világkupa csapatai I. – Ausztria, Bulgária és Csehország!

Várhatóan tizennégy csapat közel 90 versenyzője áll rajthoz az idei Nations’ Cup Hungary viadalán 2023. augusztus 16-17-én. Közülük most ismerjük meg az osztrák, a bolgár és a cseh sorokat.

Megjelent: 2023. augusztus 7., hétfő
Forrás: www.ncuphungary.hu

Stefan Marbler révén már az első, 2020-as magyarországi világkupán is megmutatta erősségét az osztrák csapat, hisz az említett kerekes végül az összetett verseny előkelő kilencedik helyén zárt. Természetesen a következő két évben is odafértek a sógorok a top-20 környékére.

Igazán kiemelkedő versenyzőt idén nem neveztek, de Gabriel Preyler és Marco Stocker kettőse képes lehet arra, hogy meglepetést okozzon.

Ausztria előzetes nevezése: Moritz Doppelbauer, Julius Fabbri, Gabriel Preyler, Felix Rützler, Jakob Sertic és Marco Stocker.

Másodszor állhat rajthoz a Nyíregyháza környéki világkupán Bulgária csapata, amely 2022-ben még csak tapasztalatot gyűjtött, idén ellenben már szeretne meghatározóbb tényezővé válni.

A keretben ott van a nemzeti bajnok Veselin Georgiev, a bolgár kerékpársport egyik legnagyobb tehetsége, Radostin Zlatev, valamint egy visszatérő kerekes, a már a tavalyi magyarországi világkupán is tekerő Radoslav Grancharov.

Bulgária előzetes nevezése: Veselin Georgiev, Radoslav Grancharov, Yoan Stankov, Radostin Zlatev és Dmitriy Yanev.

A csehek ugyan tavaly nem vettek részt a magyarországi világkupa fordulón, ellenben idén visszatérnek, nem is akármilyen kerettel, hiszen a nemzeti bajnok, a néhány napja a világbajnokság mezőnyversenyén az előkelő tizenkettedik helyen záró Krystof Kral köré építik a sort. Kral, aki egyébként a BORA-hansgrohe utánpótlásában pallérozódik, idén az olasz Eroica Juniores, valamint a cseh Békeversenyen is nyert egy-egy szakaszt.

Csehország előzetes nevezése: Jan Bittner, Krystof Kral, Adam Pesek, Jan Podaril, Pavel Sumpik és Stepan Zahalka.

A 2023-as hazai Nemzetek Kupája ifjúsági világkupafutam az eredeti tervek szerint a tízfordulós sorozat kilencedik állomásaként fogadja a kerékpárosokat augusztus 16-17-én.

Megosztás

Érmek

Városok

Nyíregyháza Vásárosnamény Ibrány

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók:
HM
Külgazdasági és Külügyminisztérium
wow
Magyar Kerékpáros Szövetség - Bringasport.hu
sportolon
nsuvagott
tippmix
szrtlogo
szechenyi
mtsz_logo
Chinese-Hungarian
Quizhou
City of Anshun
Škoda Valent Autó
Nyíregyháza
Ibrány
Vásárosnamény
nykse
Váradi Mentőszolgálat
Uni-Hotel, Miskolc-Egyetemváros
Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
KulcsárFém
mer_se_official_logo_(without_bg)
printszer
szabadidos
ctrend
Copyright

©2019-2024 Kerékpársport 2000 SE
Minden jog fenntartva!